SAPATOR DE SANTURI PEDESTRU

Pentru proiecte mai mici de instalare a utilitatilor, un sapator de santuri manevrat manual Vermeer este ideal. Toate modelele noastre sunt usor portabile, cu o manevrabilitate eficienta in spatii inguste.

Gama de sapatoare de santuri Vermeer ofera o solutie dovedita pentru o serie de necesitati de instalare. O varietate de optiuni de lungime si de lant de brat sunt disponibile pentru a face fata mai multor conditii de sol si cerinte de instalare diverse. Cu o gama de optiuni de alimentare flexibile, controale usor de utilizat si design de ultima generatie, aceste masini versatile pot satisface cerintele fluctuante ale locului de munca.

Sapatoarele de santuri Vermeer dispun de o gama de motoare de 13 CP - 25 CP (9,7-kW - 18,6-kW), o adancime de 30 in - 48 in (76,2 cm - 121,9 cm) si un profil care permite unitatilor sa se deplaseze prin portile inguste ale curtii. Senilele de cauciuc ofera tractiune deosebita in conditii de pamant moale, in zone stancoase sau noroioase, cu perturbari minime ale solului. In plus, accesul „fara instrument necesar” la toate componentele care functioneaza face usor de abordat intretinerea.

GAMA DE PRODUSE

Units:
PRODUCT NAME: Sapator de santuri pedestru RTX250
Cai putere la RPM maxim (Brut):
18.6 kw
Lățime (Peste anvelope de cauciuc):
N/A
PRODUCT NAME: Sapator de santuri pedestru RTX200
Cai putere la RPM maxim (Brut):
N/A
Lățime (Peste anvelope de cauciuc):
N/A
PRODUCT NAME: Sapator de santuri pedestru RTX130
Cai putere la RPM maxim (Brut):
N/A
Lățime (Peste anvelope de cauciuc):
88.9 cm

Nu s-au găsit produse certificate CE

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta