Piese Vermeer

Cu echipamentul Vermeer primesti mai mult decat o masina. Investesti in piese de calitate, service local asistenta din partea delaler-ului Vermeer. Aceasta este partea care conteaza.

Excelenta in inginerie


Vermeer selecteaza manual toate piesele si sculele utilizate in cadrul echipamentelor lor. Asta inseamna ca fiecare componenta are un scop unic in procesul de proiectare al masinii. Ai incredere in componentele Vermeer pentru a putea optimiza performantele masinii tale. Colaboreaza cu distribuitorul local Vermeer pentru a putea alege cele mai bune piese pentru nevoile pe care le ai.

Piese de calitate


Piesele Vermeer sunt fabricate din materiale de inalta calitate utilizand tehnici de fabricatie testate foarte riguros. Piesele sunt realizate tinand cont de parerile avute de catre clienti. Lucram constant pentru a imbunatati schitele maximizand in acest fel durata de viata a pieselor.

Service Vermeer

Poti apela la service-ul oferit de catre tehnicienii Vermeer in momentul in care ai nevoie de acest serviciu. De la intelegerea solicitarii si pana la siguranta oferita la ghiseu, Vermeer va lucra pentru a putea raspunde solicitarilor cu atentie si promptitudine. Iti cunoastem utilajele mai bine decat oricine. Fiabilitatea conteaza in momentul in care utilajul are nevoie de service. Ne mandrim cu faptul ca rezolvam problemele de prima data ajutand in acest fel la maximizarea productivitatii.

Service de calitate


Programul de certificare a tehnicienilor de service pus la dispozitie de catre Vermeer este o dovada de excelenta care diferentiaza de concurenta reteaua de dealeri Vermeer. Tehnicienii nostri vor oferi masinii servicii de expertiza ajutand in felul acesta la optimizarea performantelor. Intreaba dealer-ul Vermeer ce alte marci sau modele de masini in afara de cele de la Vermeer pot beneficia de serviciile oferite de catre service-ul local.

Mile in plus


Contacteaza Vermeer Romania pentru a afla cat mai multe detalii despre optiunile oferite de catre service-ul local. In multe locatii, tehnicienii Vermeer se pot deplasa pe teren cu ajutorul camioanelor mobile pentru service care sunt dotate cu cele mai populare piese pentru a putea repara in cel mai scurt timp posibil problemele intampinate astfel incat sa poti utiliza masina fara nici un fel de problema. Atunci cand vine vorba despre servicii premium, Vermeer parcurge kilometri suplimentari.

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta