TROMMEL SCREENS

Echipament de screening (rulare) industrial conceput pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra de productie.

Screening-urile / Ecranele Vermeer Tommel au fost concepute pentru eficienta si usurintă de intretinere. Buncarul mare de alimentare este asezat jos pana la sol, ceea ce face usor introducerea materialului in tamburul de screening cu o varietate de echipamente de incarcare.

  • Panourile laterale amovibile expun intreaga lungime a ecranului tamburului, asigurand o intretinere si curatare usoara.
  • Puneti produsul finit acolo unde aveti nevoie - incarcarea directa se poate face intr-un camion si stocarea se face folosind transportorul optional de stivuire radiala pe anumite modele care se leagana cu 200 de grade.
  • Evitati blocajele atat cu tamburul, cat si cu transportorul de alimentare reversibil.
  • Cu capacitatea de a pozitiona ecranul in jurul tamburului, operatorii pot adauga rigiditate ecranelor. Acest proiect permite utilizarea de sarma de calibru mai mic, in cele din urma crescand aria deschisa a ecranului pentru a ajuta la imbunatatirea productivitatii.

TROMMEL SCREENS de la Vermeer sunt concepute pentru a minimiza timpul de configurare si pentru a fi usor si convenabil in service. Cu o lista extinsa de optiuni, aceste masini pot fi fabricate pentru a satisface nevoile dvs.

GAMA DE PRODUSE

Units:
PRODUCT NAME: TR620 Trommel Screen
Drum Diameter:
2 m
Drum Speed:
0-21 rpm
PRODUCT NAME: TR626 Trommel Screen
Drum Diameter:
1.8 m
Drum Speed:
0-21.6 rpm
PRODUCT NAME: TR521 Trommel Screen
Drum Diameter:
1.5 m
Drum Speed:
0-24 rpm
PRODUCT NAME: TR 5300 Trommel Screen
Drum Diameter:
N/A
Drum Speed:
N/A

Nu s-au găsit produse certificate CE

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta