Masina de sapat si nivelat terenul de la Vermeer (SEM) ofera mai mult decat spargerea rocilor.

Vermeer SEM combina productivitatea cu precizia, si este construita pentru a putea face fata unor lucrari complexe in mina, cariera, constructii civile sau in operatiunile necesare pregatirii santierului.

Alcatuit din tractor si accesoriu, ai posibilitatea de a schimba intre accesoriul pentru nivelarea terenului SEM cu comanda pe lant sau cu comanda directa pentru minarea suprafetelor, indepartarea supraincarcarii, constructia drumului sau remedierea solului si atasarea excavatorului pentru instalarea tevilor cu diametru mare necesare pentru energie, canalizare, apa sau gaz.

Prevazuta cu o transmisie hidrostatica care ofera mai putine piese mobile decat un sistem mecanic, nivelatorul de teren SEM este proiectat pentru a maximiza simplitatea masinii. Latimea mare a senilei si centrul de greutate redus ofera stabilitate – in timp ce senilele duble hidrostatice ofera un nivel maxim de manevrabilitate – inclusiv contra rotatiei de 360 grade. Tamburul montat pe spate si excavarea sus – jos ajuta la minimizarea contactului masinii cu suprafata care trebuie excavata, si mecanismul de inclinare al tamburului ajuuta la gestionarea podelei sau a bancului pentru a permite formarea unei podele plane, netede.

GAMA DE PRODUSE

Units:
PRODUCT NAME: T1055III Nivelator de teren SEM
Cai putere brut:
N/A
Intervale lățime:
N/A
PRODUCT NAME: T855III Nivelator de teren SEM
Cai putere brut:
N/A
Intervale lățime:
N/A
PRODUCT NAME: T955III Nivelator de teren SEM
Cai putere brut:
N/A
Intervale lățime:
N/A
PRODUCT NAME: T1155III Nivelator de teren SEM
Cai putere brut:
N/A
Intervale lățime:
N/A

Nu s-au găsit produse certificate CE

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta