GESTIONAREA FLUIDELOR

Ca lider in industrie, este normal ca Vermeer si partenerii sai sa ofere doar solutii de top in ceea ce priveste eliminarea dejectiilor, fluide de foraj si pentru excavare.

Gestionarea și eliminarea fluidelor de foraj și excavare sunt componente necesare ale instalațiilor de utilități și conducte. Progresele în instalarea de utilități subterane au fost posibile prin tehnologia echipamentelor de gestionare a fluidelor. Gestionarea fluidelor pentru foraj si excavare sunt componente necesare pentru instalatiile de utilitati si a conductelor. Progresele din instalatiile subterane pentru utilitati au fost posibile datorita tehnologiei echipamentelor pentru gestionarea fluidelor.

Fie ca esti in modul afundat sau urban, Vermeer ofera o gama variata de produse pentru gaurire orizontala si directionala pentru a rezolva problemele de gestionare a fluidelor din santier – inclusiv mixere pentru solidificare, excavatoare cu vid, sisteme de amestecare a fluidelor necesare forajului, reciclatoare si altele.

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta