UTILAJ COMPOST

Pentru a accelera procesul de descompunere a compostului, utilajul Vermeer care face compost introduce oxigen in gramada de compost.

Realizarea compostului este un aspect foarte important in ceea ce priveste gestionarea deseurilor din intreaga lume. Produsul obtinut din procesul de compostare poate fi vazut in diferit aplicatii, cum ar fi: Pentru a accelera procesul de descompunere

a compostului, utilajul Vermeer care face compost introduce oxigen in gramada

de compost.

  • Aranjarea curtilor si a terenurilor de golf
  • Sosete de compost, acestea fiind niste tuburi din plasa umplute cu compost si care au rolul de a incetini si filtra apa, de a tasa pamantul si a preveni eroziunea.
  • Controlul eroziunii este necesar in zonele sensibile cum ar fi zona santierelor construite sau zone in care trece un rau.
  • Ingrasamant organic pentru sol

Echipamentul Vermeer care produce compost este proiectat pentru a putea prelucra pana la 4000 yd (3058.2 m) de compost pe ora, in functie de tipul si dimensiunea strungului. Tocatoarea este prevazuta cu un cilindru orizontal din otel care ofera aerisire brazdei de compost.

GAMA DE PRODUSE

Units:
PRODUCT NAME: Utilaj compost CT612
Înălțime brazda:
N/A
Lățime brazda:
N/A
PRODUCT NAME: Utilaj compost CT616
Înălțime brazda:
N/A
Lățime brazda:
N/A

Nu s-au găsit produse certificate CE

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta