PREGATITI PENTRU A FACE MAI MULTE

Prin proiectarea, fabricarea si intretinerea echipamentelor industriale si agricole de calitate premium compania Vermeer are o influenta pozitiva intr-o lume aflata intr-un progres continuu, ajuta clientii din peste 60 tari sa ramana conectati la necesitatile vietii, sa gestioneze resursele naturale si sa dezvolte comunitatile in care traiesc. Cei peste 3400 de membri ai echipei noastre stiu ca, clientii nostri se bazeaza pe Vermeer pentru a-si mentine afacerile in picioare. Asadar, ne suflecam manecile si ne apucam de treaba. Impreuna, suntem pregatiti sa facem cat mai multe.

Impreuna suntem pregatiti pentru cat mai multe. Intotdeaua.

Vermeer sprijina partenerii, comunitatile si proiectele in dezvoltare prin oferirea echipamentelor industriale si agricole de ultima generatie, solutii software premium. Avand o echipa cu peste 3400 profesionisti sprijinim companii si comunitati din peste 60 tari.

Multumita profesionalismului si experientei colegilor nostri ne-am construit o reputatie pe care dorim sa o mentinem.

VIZIUNEA NOASTRA

Ne dorim sa deschidem noi orizonturi in industrie si in special in agricultura. Inovatia ne motiveaza si ne ghideaza. Ne dorim sa ramanem acelasi partener de incredere pe care se pot baza clientii din peste 60 de tari.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este de a oferi calitate in tot ceea ce facem, fie ca este vorba despre zona industriala sau despre cea agricola. Ne dorim sa avem acelasi succes ca si pana in momentul de fata, succes bazat pe munca dedicata si responsabila a unei echipe de profesionisti.

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta