Sistemul de mixare a fluidelor pentru foraj de la Vermeer este conceput pentru a amesteca aditivii fluizi si pentru a putea controla cu usurinta vascozitatea.

Indiferent daca echipajul pentru forari orizontale si directionale instaleaza electricitate, fibra, gaz sau apa, sistemul de amestecare a fluidelor pentru forare este esential pentru a realiza o forare cat mai buna. Lichidul pentru foraj ajuta la stabilizarea traseului pentru instalare, inmoaie si raceste pamantul ceea ce ajuta la realizarea unei forari mult mai larga si mult mai lunga.

Sistemul de mixare a fluidelor pentru foraj de la Vermeer este realizat din urmatoarele componente: sistem de amestecare, rezervor, jgheab, unitate de comanda, role de rostogolire, pompa centrifuga, tevi si furtune. Fiecare sistem este echipat pentru a amesteca cu usurinta apa cu polimerii, agenti de umezire, bentonite si alti aditivi pentru a putea controla cu usurinta vascozitatea.

GAMA DE PRODUSE

Units:
PRODUCT NAME: Sistem de mixare MX300
Lungime:
132.1 cm
Latime:
101.6 cm
PRODUCT NAME: Sistem de mixare MX125
Lungime:
91.4 cm
Latime:
76.2 cm

Nu s-au găsit produse certificate CE

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta