INOVAM

PENTRU TINE

PENTRU A FACE MAI MULTE

Prin echipamentele de inalta tehnologie industriala si de agricultura, compania Vermeer creeaza un impact major intr-o lume aflata in continuu progres, venind in intampinarea nevoilor clientilor din peste 60 de tari, ajutand in toate domeniile de activitate, in exploatarea resurselor naturale si la dezvoltarea comunitatilor.

CAUTA

IN FUNCTIE DE INDUSTRIE

Cand comunitatea se bazeaza pe tine pentru oferirea de apa, energie si internet trebuie sa te bazezi pe echipamente care instaleaza aceste utilitati.

Conductele de pe camp sunt rezistente. Cele oferite de catre Vermeer sunt si mai rezistente.

Fiind lider in aceasta industrie este logic ca Vermeer si partenerii ofera cele mai performante solutii pentru eliminarea deseurilor.

Echipamentele eficiente sunt cea mai buna solutie. Eficiente, usor de intretinut si fiabile, echipamentele Vermeer sunt solutia.

Gestioneaza in mod responsabil resursele noastre naturale cu ajutorul echipamentelor de gestionare forestiera oferite de catre Vermeer.

Echipamentele de reciclare Vermeer ajuta la transformarea materialelor organice in produse finite utile.

Vermeer aduce adevarate inovatii in operatiunile miniere de suprafata.

Vermeer ofera echipamente software pentru planificarea instalarii, instruire si sistem de gestiune a flotei pentru a te ajuta sa lucrezi mai inteligent, nu mai greu.

Taie. Macina. Aschiaza. Echipamentele Vermeer pentru indepartarea copacilor sunt facute pentru asa ceva.

Pentru rezultate excelente, avem cei mai buni parteneri.

CE INSEAMNA

SA FACI MAI MULT?

Echipamentele Vermeer sunt utilizate pentru realizarea infrastructurii, gestionarea resurselor si dezvoltarea societatii in care traim. Impreuna, facem progrese cu echipamentele concepute pentru ai face pe ceilalti sa lucreze intr-un mod cat mai eficient – si sa fie pregatiti sa faca cat mai multe.

ATACAMA MINERALE

si-a gasit partenerii in Pella, Iowa

Atacama Minerale este o companie miniera din Chile care a optimizat productivitatea si siguranta echipelor care lucreaza in cadrul acestei companii prin utilizarea in cadrul operatiunilor miniere continue a unui excavator Vermeer Terrain Leveler.

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta