Kennametal

Clienții de zi cu zi din domeniul aerospațial, terasament, energie, inginerie generală și transport, mizează pe inovația Kennametal pentru a-i ajuta să construiască lumea din jurul nostru. Echipa noastră globală formată din aproape 9.000 de oameni se află în prima linie în rezolvarea celor mai mari provocări ale clienților noștri la nivelul magazinului, la fața minelor sau pe pista din peste 60 de țări din întreaga lume.

Our Mission

Prin abilitățile și inovația oamenilor noștri, oferim instrumente și tehnologii de vârf din industrie care rezolvă provocările clienților și permit performanțe excepționale.

Misiunea noastră vizează performanța clienților noștri. Instrumentele și soluțiile noastre rezistente la uzură permit clienților să ruleze mai mult, să taie mai repede și să prelucreze cu o precizie mai mare. Nu stabilim standardul de performanță pentru industria noastră ... îl resetăm chiar și la un nivel ridicat.

Our Vision

Transformă modul în care viața de zi cu zi este construită.


Clienții noștri construiesc lucruri care ne ating viața de zi cu zi. Ele produc produse care permit oamenilor să conducă, să zboare, să alimenteze și să construiască ... iar produsele lor sunt posibile prin inovația Kennametal. Transformându-ne continuu pe noi înșine, produsele și soluțiile noastre, ne ajutăm clienții să transforme viața de zi cu zi.

Our Values

Siguranță. Respect. Integritate. Responsabilitate.

Acestea sunt valorile și principiile directoare pe care le trăim în fiecare zi.

  • Este siguranța mai întâi, întotdeauna și peste tot. Exemplificăm respectul pentru fiecare persoană - fără excepții.
  • Avem integritate în tot ceea ce spunem și facem.
  • Suntem răspunzători unul față de celălalt, clienții noștri, acționarii, mediul și comunitatea

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta