Hole Control

Mincon Hole Control este un fluid unic de economisire a costurilor formulat pentru a accelera gulerarea găurilor, a reduce slooughing-ul gulerului și a stabiliza gaura de foraj. Comanda găurilor poate fi utilizată cu tri-con rotativ cu aer, cu ciocanele cu găuri și cu toate tipurile de burghiu cu ciocan superior (de suprafață și subteran).

Mincon Hole Control reduce re-forarea unui foraj, din cauza prăbușirii găurilor sau transferului între orificiile adiacente prin fisuri și goluri din piatră. Ajută la eliminarea măcinării butașilor, creând astfel așchii mai mari în scop de eșantionare și crescând ratele de penetrare. Utilizarea Mincon Hole Control lasă o grămadă de butași lipicioasă, îngrijită, care nu este predispusă la prăbușire înainte de încărcarea găurii. Acționează ca un antipraf și reduce amenzile suflate de vânt. Controlul găurilor permite încărcarea completă a găurilor de sablare, ajutând la optimizarea operațiunilor de sablare și creând o podea netedă și netedă. Mincon Hole Control accelerează gulerul forajului, crescând astfel producția.

Raportul aproximativ de amestecare pentru a obține amestecul de rezervor adecvat pentru majoritatea condițiilor de forare și foraj este de aproximativ 1-2 litri de CONTROL DE GAURĂ la 250 galoane SUA de apă (sau 1-2 litri de CONTROL DE GAURĂ la 1000 litri de apă ). Sursele de apă în mod natural acide vor necesita mai mult aditiv pentru controlul găurilor pentru a obține vâscozitatea necesară.

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta