ECHIPAMENTE PENTRU FORAJE DIRIJATE ORIZONTALE

Linia completă de soluții de foraj Mincon include cele mai bune ciocane pentru foraje dirijate orizontale din lume, vândute și deservite în parteneriat cu rețeaua de distribuție globală Vermeer.

Caracteristici cheie

  • Design cu ciocan de înaltă frecvență pentru o penetrare mai rapidă, o direcție îmbunătățită, o spălare mai simplă, un impact mai mic asupra componentelor electronice sensibile
  • Direcție în două puncte, utilizând biți sub și înclinați
  • Ciocan proiectat de Mincon fabricat folosind procese superioare de tratare termică Mincon
  • Rețea globală de peste 220 de dealeri Vermeer
  • Rețea globală de asistență situată strategic
  • Disponibilitatea globală a componentelor Mincon

Introducere produse de foraj direcțional orizontal

Vermeer oferă gama de ciocane pilot HDD de la Mincon, potrivite pentru dimensiuni de găuri de la 89 mm - 235 mm (3,5 "- 9,25"), precum și alezoare de tracțiune HDD pentru extinderea dimensiunilor găurilor între 178 mm și 406 mm (7 "până la 16").

Toate ciocanele HDD Mincon folosesc tehnologia noastră dovedită pentru a oferi performanțe de neegalat. Prin utilizarea aerului de înaltă presiune și volum mare, ciocanele au un ciclu de înaltă frecvență care asigură o vibrație mai mică pentru dispozitivele electronice avansate de direcție, ceea ce duce la o direcție mai bună în toate formațiunile de rocă. Acest design produce, de asemenea, butași de rocă mai mici, care sunt mai ușor de spălat.

Desigur, toate componentele de foraj sunt fabricate intern folosind cel mai bun oțel brut și procesele de tratare termică brevetate de Mincon pentru a asigura duritate superioară și rezistență la uzură.


Rezultatul este o gamă de soluții durabile, de înaltă performanță de găurire HDD, care sunt ideale pentru toate aplicațiile din industrie și compatibilitatea cu toate dimensiunile instalației.

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta