Caracteristici

Burghiile rotative Mincon Advanced Performance (AP) sunt fabricate folosind oțel de calitate pentru aeronave și clase de carbură premium dezvoltate pentru a se potrivi celei mai dure aplicații. Proiectările computerizate care utilizează modelarea solidă, procesele de fabricație computerizate care utilizează cele mai noi echipamente CNC și tratamentul termic controlat prin proces computerizat asigură burghie consistente și de înaltă calitate.

Personalul de teren Mincon lucrează direct cu clienții noștri pentru a testa, raporta și analiza, criterii critice de performanță pentru fiecare condiție de foraj. Folosind aceste date în colaborare cu feedback-ul de la foraj și gestionarea operațiunilor, ingineria Mincon Rotacan oferă un nivel de personalizare unic în industrie. Mincon Rotacan recunoaște, așa cum fac toate forajele, că toată roca nu este creată la fel.


Parametrii de proiectare care afectează durata de viață a bitului și ratele de penetrare includ profilul conului în care diametrul, cantitatea, geometria, extinderea, spațierea și gradul de inserții din carbură de tungsten de calitate superioară sunt utilizate pentru a sparge roca. Variabilele menționate sunt denumite în mod colectiv structura de tăiere a biților.


O structură de tăiere personalizată oferă clienților noștri cea mai bună combinație între durata de viață a bitului și rata de penetrare pentru a produce cel mai mic cost pe metru. În condiții foarte dure sau abrazive, se oferă o protecție suplimentară prin aplicarea materialului din aliaj cu față dură pentru a consolida zonele critice de uzură ale bitului. Suprafața conului direct în spatele rândului de gabarit va avea unul sau două rânduri de inserții de gabarit din carbură pentru a preveni eroziunea timpurie a oțelului.


Pentru a preveni contaminarea cu murdărie și apă a lagărelor în condiții de găurire umedă, este instalată o supapă de reflux opțională. Pentru a asigura îndepărtarea eficientă a butașilor de piatră Duzele sunt dimensionate corespunzător pentru a direcționa un aer adecvat pentru a ridica butașii din orificiu, în timp ce furnizează suficient aer prin lagăre și conuri pentru a le menține răcite și pentru a preveni resturile de a contamina zona critică a lagărului.

Componente

Ungere

Mincon Envirosafe Tri-Lube este special conceput pentru găurirea cu sonde folosind burghie rotative. Envirosafe Tri-Lube este un lubrifiant solubil în apă, cu un grad ridicat de lubrifiere, sigur pentru mediul înconjurător, conceput pentru a prelungi durata de viață a stabilizatoarelor cu role cu rulmenți cu aer, a forajelor din oțel și a burghielor rotative cu trei conuri. Este injectat în conducta de aer sau apă cu o viteză de 1,5 litri (3 pinte SUA) pe oră.

Envirosafe Tri-Lube reduce cuplul în gaură, permițând spargerea articulațiilor mai ușor, prelungind astfel durata de viață a oțelului de foraj. De asemenea, reduce retiparea biților prin transferul de căldură din conuri și lubrifierea muchiei tăietoare.

Envirosafe Tri-Lube previne coroziunea rezervoarelor și lubrifiază pompele de injecție, garniturile și furtunurile.

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta