PRESA DE BALOTAT CIRCULAR FANUL

Fan ud sau uscat. Operatiuni part – time, full – time sau personalizate. Vermeer are presa de balotat circular de care ai nevoie pentru a realiza baloti de paie densi, de inalta calitate, de care sa fii mandru

Dintre toate realizarile noastre tehnologice, Vermmer este inca cunoscut foarte bine in industria agriculturii presei de balotat fanul inovatoare. Desi design-ul a evoluat foarte mult de-a lungul anilor pentru a putea profita de avantajele oferite de catre noile tehnologii, presa de balotat Vermeer este robusta si sigura si este in continuare o alegere de top pentru fermierii din intreaga lume.

Cu totii ne dorim sa realizam baloti de paie consistenti, patrati – dar cu diferentele de functionare si de camp, nu putem pune tot fanul in acelasi mod. Fie ca balotezi fan foarte umed ( cunoscut ca si balotaj sau insilozare ), fan uscat, coceni de porumb sau o combinatie, Vermeer are o presa de balotat fanul pentru toate tipurile de operatiuni in diferite dimensiuni pentru a maximiza gradul de productivitate si pentru a ajuta la producerea unui fan de cea mai buna calitate.

GAMA DE PRODUSE

Units:
PRODUCT NAME: Presa de balotat 404 PRO
Bale Diameter:
N/A
Bale Width:
N/A

Nu s-au găsit produse certificate CE

Vorbeste astazi cu un expert Vermeer.

Completeaza urmatorul formular cu informatiile tale si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Vermeer.

Cere o oferta